Košarkaši Dynamic Balkan Beta još uvek su jedna od neporaženih ekipa u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije!
Dorćolci su u prva tri kola, praktično svaki put na gostujućim terenima, obzirom da je domaći meč protiv Mladosti odigran u Hali Ranko Žeravica, upisali isto toliko pobeda.
Saša Nikitović i njegovi momci redom su bili bolji od OKK Beograda, pomenute Mladosti i Vršca, a sada ih očekuje novi izazov.
U nedelju, 16. oktobra, od 18 časova će Dynamic Arena po prvi put biti domaćin Dorćolaca u ovoj sezoni, a rival će biti ekipa Novog Pazara.
Kratak osvrt na prethodna tri kola dao nam je šef stručnog štaba Dynamic Balkan Bet, Saša Nikitović.
– Prva tri kola smo praktično igrali u gostima. Naravno da smo zadovoljni sa tri pobede, mislim da to negde i obavezuje da probamo da nastavimo u kontinuitetu pobeda, naravno i ozbiljnosti u zadacima koje treba da uradimo da bismo došli do istih. Uvek je bolje pobeđivati nego gubiti i naravno da smo puni pozitivne energije.
U sastavu na prethodna dva susreta nije bio Mihailo Bošković, ali kako trener tvrdi, za očekivati je da ga vidimo na parketu u nedelju.
– Bošković je imao povredu zbog koje nije igrao, pa nismo hteli da rizikujemo u vezanom kolu, kako bi mu se mišić zalečio. Nadamo se da će biti u sastavu protiv Novog Pazara.


O protivniku je trener Nikitović imao samo reči hvale.
– Novi Pazar je dosta novi sastav u odnosu na prošlu godinu. Promenjen je trener, prmomenjeni su igrači, doveli su dosta iskusnih igrača za ovu ligu. Poseduju čvrstinu i visinu, samim tim mislim da će biti jako čvrsta i utakmica puna duela, naročito na niskom postu. Mi ćemo pokušati da igrom koja nama odgovara, u našem ritmu, probamo da napadnemo protivnika. Imaju dosta igrača u rosteru koje mogu da koriste, imali su utakmicu protiv Slobode koja je bila jako dobra, gde su izgubili u neizvesnoj zavšrnici, možda i neopravdano. Pred nama je dobar protivnik i obaveza da sačuvamo domaći teren. Izvor i foto KK Dynamic Balkan Beet #klsrb