Po treći put ove sezone Sava Lešić /Metalac/ je MVP kola u Admiral Bet Košarkaškoj ligi Srbije. Za svih 40 minuta provedenih u igri Sava je postigao 37 poena /najviše u ovoj sezoni/ sa 100% učinkom sa linije slobodnih bacanja /4-4/ i 85 % učinkom u šutu za dva poena /12-14/. I u šutu za tri poena Lešić je imao učinak 3-9 uz 7 skokova i 6 asistencija. Ipak ovakva partija Save Lešića u kojoj je ostvario index 47 nije bila dovoljna da Metalac zabeleži pobedu u gostima. Tamiš je ostvario tesnu ali vrednu pobedu 97:95. Svojim sjajnim učinkom u ovom kolu Sava Lešić je izbio na prvo mesto MVP liste Admiral Bet Košarkaške lige Srbije. On je u 24 kola sakupio 567 indexnih poena.
Najviše skokova u 24 kolu – 15 /8 u napadu, 7 u odbrani/ , ostvario je Penn Eral Jarred /Dynamic Balkan Bet/ na gostovanju svog kluba u Čajetini gde je Zlatibor zabeležio pobedu 85:76.
Najbolji asistenti bili su Pulliam Trey Alexander /Čačak 94 Quantox/ i Aleksa Jugović /Joker/ sa po 7 uspešnih dodavanja.
U derbiju kola , koji se igrao u Užicu lider na tabeli novosadska Vojvodina mts zabeležila je vrednu pobedu 81:74 protiv Slobode najviše zahvaljujući dominaciji u skoku. Novosađani su imali 46 skokova /15 u napadu/ naspram 26 skokova Slobode, što je bila odlučujuća prevaga na ovom meču uz odlične partije Petra Rakićevića i Zorana Nikolića. AdmiralBet Košarkaška ligi Srbije. #klsrb