Vodio je plejmjeker Marko Bajić košarkaše Metalca do opstanka u prošloj sezoni Košarkaške lige Srbije, a kroz pripremne duele i prve mečeve potvrdio da će ove biti jedan od lidera Metalca. Učinak levorukog košarkaša biće neophodan i ove subote u Pančevu ako se želi do nove pobede pred duel u „Hali sportova“ protiv Vršca.
Poštujući rivala rođeni Koceljevac svestan je težine zadatka protiv sastava koji odigrao duel manje od njega i saigrača.
Nastavili smo sa dobrim radom i ove sedmice, što je slučaj od početka avgusta i starta priprema. Očekuje nas ekipa Tamiša koja je upisala jednu pobedu, u prvoj rundi predvodio ih je krilni centar Lugić i nema dileme da se radi o dobroj ekipi. Na nama je da motivisani uđemo u duel i popravimo neke greške u napadu I odbrani iz prva dva meča, jer smatram da možemo i znatno bolje od partija koje smo pružili u Novom Sadu i Valjevu – smatra Bajić.
Trener Branislav Ratkovica mišljenja je da je za treći trijumf neophodno ponoviti pristup sa meča protiv Dinamika. Agresivna igra na oba kraja parketa doneće im priliku da nastave pobednički niz i u Pančevu i pored teškog rasporeda na startu takmičenja.

-Imaju u sastavu više iskusnih igrača koji mogu da donesu prevagu u ovom rangu. Imali su dve nedelje da se pripreme za ovaj meč, a znajući njihovog trenera, koji dosta radi na skautingu čeka nas težak posao. Međutim, mi znamo šta je neophodno da uradimo kako bismo slavili i videćemo koliko ćemo uspeti u tome. U narednim sedmicama čekaju nas i dueli u nacionalnom kupu gde je cilj da se plasiramo među osam najboljih i na taj način reprezentujemo klub široj košarkaškoj javnosti – kaže bivši strateg OKK Beograda koji je pomagao i Dejanu Milojeviću u Megi. Izvor KK Metalac #KLSRB