Ekipe BKK Radnički popularni „krstaši“ sa Crvenog krsta iz Beograda i KK Mladost SP iz Smederevske Palanke su sastavni deo 16 najjačih klubova lige Srbije za sezonu 2024/25.

Ekipa BKK Radnički je svoju sezonu u drugoj ligi odigrala sa impresivnim rezultatom od 24 pobede iz 27 susreta bez izgubljenog domaćinstva. Tri kola pre kraja sezone njihov status šampiona nije bio upitan. Okosnicu „krstaša“ sa klupe koju prevodi bivši igrač ovog tima, Marko Boltić, koji je ekipu preuzeo pre tri godine kada je i krenuo povratak kluba sa velikom tradicijom iz trećeg ranga. Čestitamo ekipi BKK Radnički i stručnom štabu na ostvarenom uspehu i plasmanu u KLS dobro došli.

Ekipa KK Mladost SP sa osvajanjem druge pozicije u drugoj ligi Srbije takođe se našla u istorijskom uspehu kluba iz Smederevske Palanke i priključila se klubu najboljih. Predvođeni trenerom Ivanom Stefanovićem Palančani su zasluženo i pre kraja sezone obezbedili drugu poziciju na tabeli. Prvi rang takmičenja je istorijski za grad Smederevska Palanka time je i ispisana nova sportska stranica grada kluba i regije. Čestitamo ekipi KK Mladost SP i stručnom štabu na ostvarenom uspehu i plasmanu u KLS dobro došli.

 

U narednom periodu pred sezonu 2024/25 AdmiralBet Košarkaška liga Srbije će redovno obaveštavati i informisati na svim svojim portalima, nove rostere- (kosture ekipa) produžetke i nove ugovore sa igračima, nove članove stručnih štabova.
AdmiralBet Košarkaška liga Srbije #klsrb