Pobedom nad ekipom Zdravlja iz Leskovca rezultatom 83:63, završili smo regularni deo AdmiralBet KLS, po svemu sudeći na četvrtom mestu na tabeli. Ne možemo da kažemo da smo prezadovoljni rezultatom, ali uzimajući u obzir koliko puta nas je zadesila serija nesrećnih okolnosti ove sezone ponosni smo na naše momke što su dali sve od sebe u takvom okruženju! Zahvaljujemo se ekipi Zdravlja na fer i korektnoj igri!


Čestitamo ekipi Zlatibora na preuzimanju titule prvaka KLS! Posebnu zahvalnost dugujemo Admiralbet Košarkaškoj ligi Srbije na odličnoj organizaciji takmičenja! Zatim, prijateljima i sponzorima koji su nam svojom podrškom olakšali takmičenje!
Zahvaljujemo se i svim klubovima na odličnoj i fer košarci koju smo imali prilike da gledamo u toku ove sezone! Nema pauze za Mladost! Kao najbolje plasirani klub iz Srbije u regionalnoj ABA 2 ligi, Mladost sledeće nedelje u Skoplju počinje sa plejof fazom sa ekipom Borca iz Banjaluke. Željno iščekujemo ovaj turnir, uzimajući u obzir i da se rekorder sa najvišim indeksom uspešnosti u jednoj utakmici ABA 2 lige – Strahinja Gavrilović – ponovo vratio na teren! Izvor KK Mladost MaxBet #KLSRB