Utakmica sa ekipom koja se trenutno nalazi na vrhu tabele KLS definitivno nije bila laka. Borili su se naši momci u prvoj polovini utakmice, ali deluje kao da je nedostajalo još volje i energije za bolji ishod meča. Mnogo grešaka i propusta koje nije trebalo da napravimo stavili su ekipu Zlatibora u bolju poziciju u drugom delu utakmice. Kvalitet igre Mladosti nije bio na zavidnom nivou, pa nije bilo prilike za preokret do kraja meča u kome gostujući tim Zlatibora odnosi pobedu rezultatom 95:100. Čestitamo ekipi Zlatibora na pobedi i zahvaljujemo se na fer i korektnoj igri!


U listi lidera utakmice našli su se Bojić sa 22 poena i 6 skokova, Livingston sa 19 poena i 11 asistencija i Milosavljević sa 7 skokova. U gostujućoj ekipi dominantni su bili Kutlešić sa 35 poena, Nikolić sa 15 poena i 14 skokova i Đuran sa 7 asistencija.
U narednoj utakmici se sastajemo sa ekipom KK Metalac iz Valjeva, a nakon ovog meča nas očekuje ABA Liga 2 turnir od ponedeljka 21.3.2022. Izvor KK Mladost MaxBet #KLSRB