Sloboda na praznična uživanja odlazi u dobrom raspoloženju nakon pobede protiv neugodne ekipe Vršca rezultatom 90:85 po četvrtinama (20:20, 57:43, 76:66,90:85).
Prva četvrtina bila je izjednačena, Vršac je dobro parirao domaćinu, dok je druga četvrtina u potpunosti pripala Slobodi. Blistava partija Ilića u tom delu meča nadovezana odličnim rolama Dimitrijevića i Božića, bila je dovoljna za ubedljivu prednost na poluvremenu.
Trener Vršca Vladimir Đokić pokušavao je čestim rotacijama da slomi otpor Užičana, pa se u finiš meča na trenutke uvukla rezultatska neizvesnost. Ipak, na kraju su Užičani slavili i na najbolji mogući način svojim navijačima poželeli srećne praznike.
Dimitrijević je i večeras bio raspoložen i sa 21 poenom bio prvi strelac ovog meča, Ilić standardno dobar sa učinkom od 20 poena i 7 skokova. Vredi istaći i Božića sa 16, dok je dobru deonicu imao i Ćubić koji je meč završio sa 12 postignutih poena. Kod gostiju istakao se iskusni Vasiljević sa 20, Dimić je dodao 19 poena. Sledi praznična pauza, a nakon toga 8. januara u Veliki park stiže ekipa Kolubare. Izvor KK Sloboda #KLSRB