Ekipa Tamiša je zabeležila desetu ovosezonsku pobedu na domaćem parketu. Savladala je ekipu OKK Beograda rezultatom (84:64) po četvrtinama (21-16, 26-16, 17-23, 20-9) u 25.kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije. Ekipa Beograda je došla u Pančevo u oslabljenom sastavu. To se odrazilo na njihov stil igre koji je Tamiš iskoristio napravivši dvocifrenu prednost od starta susreta koje je sačuvao do kraja. Pokušali su prvotimci Beograda da se vrate rezultatski i u dva navrata im je polazilo za rukom da u trećoj četvrtini smanje zaostatak, ali brzo se Tamiš konsolidovao i nije dozvolio iznenađenje. OKK Beograd se sa dvanaest pobeda u dosadašnjem prvenstvu nalazi na desetom mestu i obezbedio je opstanak u ligi. Ekipu Tamiša očekuje teško gostovanje Vojvodini u Novom Sadu, a zatim susret sa ekipom Dinamika kod kuće.

Trener gostiju Budimić Vasilije istakao je da prethodna dva susreta koje je dobio OKK Beograd u Lazarevcu i na Dorćolu, nisu opravdanje za iskazanu igru mladih igrača u Pančevu. Trener Bojan Jovičić se osvrnuo na neiskustvo svojih igrača u ovom rangu takmičenja i da se broj grešaka mora smanjivati na minimum u ovako izjednačenom takmičenju.

Najbolji u redovima Tamiša bili su Patrick Terrence Hardy Jn (18p, 5sk, 3as, 1uk), Vasilije Kovačević (12p, 6sk, 2as, 1uk), Lazar Lugić (11p, 7sk, 2as, 1blk), Mihailo Todorović (11p, 4sk, 2as) i Dimitrije Đorđević (9p, 2sk, 1as), dok su se u redovima OKK Beograda istakli Petar Kovačević (18p, 6sk, 3as, 1uk), Luka Paunović (9p, 4sk, 2as, 1uk), Andrija Grbović (9p, 1sk), Oleksandr Kobzystyi (6p, 5sk, 1as) i Luka Mitrović (5p, 3sk, 5as, 2uk). U narednom kolu Beograd dočekuje ekipu Vršaca, a ekipa Tamiša putuje za Novi Sad Izvor KK Tamiš #KLSRB