KK Čačak 94 QuantoxKK Tamiš Pančevo 84:64 (22:13 18:15 23:20 21:16)
Nakon pobede u polufinalu drugog stepena kupa Srbije i plasmana na završnicu kupa, kup Radivoja Koraća, naš tim je dočekao ekipu Tamiša u prvoj ovogodišnjoj utakmici na domaćem parketu. Ulaz je ponovo bio besplatan, i sva sredstva koja su prikupljena biće usmerena za lečenje naše sugrađanke Nađe.


Na startu meča naš tim je jasno stavio do znanja gostima iz Pančeva da želi još jednu pobedu i želi da nastavi svoj niz dobrih igara. Grojić je nastavio tamo gde je stao na meču protiv Dinamika i otvorio utakmicu sa 5 poena. Na temeljima tog otvaranja, gradili smo igru, na prvu pauzu otišli sa 9 poena prednosti. Gosti su jasno stavili do znanja da će dati sve od sebe da ostvare dobar rezultat, jer su samo 1 pobedu od zone ispadanja. Ipak naš tim je jasno znao kako želi da igra i recept za dobar rezultat, pa se na veliki odmor otišlo sa 12 poena razlike. Treba istaći da su na poluvremenu, naši najmlađi članovi kluba, odigrali mini utakmicu i tako ulepšali ovu utakmicu i dali pozivnicu i ostalim drugarima da dođu i budu deo našeg kluba.


Treća četvrtina, koja je poslovično jedna i od najbitnijih na meču, nije dočekala nespremne naše igrače koji su bili na visini zadatka. Svi igrači koji su bili na terenu su dali veliki doprinos što se ogleda i u konačnom rezulatatu i velikih plus 20 na kraju meča.
Odlična partija Stefana Lakića koji je bio i najefikasniji pojedinac meča sa 18 poena, Gašića koji je ostvario novi dabl dabl sa 14 poena i 12 skokova, Danilović sa 14 i Pulliam sa 12 poena i 8 asistencija (3-3 za 3 poena). Ekipi Tamiša želimo puno sreće u nastavku sezonu.
Ova utakmica je bila veoma emotivna za našu ekipu, i ovu pobedu posvećujemo našem Stojanu Dodiću i njegovoj porodici, u ovom teškom trenutku za njih. Uz tebe smo svi!!! Foto: Leiča Izvor KK Čačak 94 Quantox #klsrb