Uprkos slabijoj igri, naši prvotimci su ostvarili drugu pobedu na startu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije, rezultatom 82:74.
Imali smo rezultatsku prednost u odnosu na ekipu Sloge tokom čitavog meča, međutim, po rečima prvog trenera, Dragana Jakovljevića, igra je bila daleko od zadovoljavajućeg nivoa. Puno grešaka i propuštenih prilika donosi dozu zabrinutosti kakav će biti ishod utakmica na prvom turniru regionalne ABA2 lige, koji nas očekuje već u utorak.
Ipak, verujemo da su naši momci imali samo loš dan i da će energičnost na koju smo navikli biti ponovo na najvišem nivou! Primećuje se da smo bili oslabljeni zdravstvenim problemima igrača. Očekujemo veliki povratak Stefana Simića na teren. Nastavljamo da bodrimo naše prvotimce i verujemo u njihove uspehe!
Najviše poena i asistencija ostvario je Otis Livingston (20 poena i 8 asistencija), dok je Strahinja Gavrilović ostvario 9 skokova. U gostujućoj ekipi, Jovan Stamenić je ostvario najviše poena i skokova (20 poena i 8 skokova), a Nemanja Barać je imao 5 asistencija. Zahvaljujemo se ekipi Sloge na fer i korektnoj igri. Izvor KK Mladost MaxBet #KLSRB