Plavo-beli ponovo gostuju u Subotici, cilj revanš za poraz u Kupu KSS Ekipa OKK Beograda će u sredu na gostujućem parketu odmeriti snage sa ekipom Spartaka u susretu 18. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije.


Odigravanjem susreta 18. kola plavo-beli nastavljaju takmičenje u okviru AdmiralBet Košarkaške lige Srbije u sezoni 2022/23. Protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa KK Spartak Office Shoes. Meč u Hali sportova Dudova šuma igra se u sredu 18. januara 2023. godine, sa početkom u 19:00 časova. Prvotimac plavo-belih Nikola Topić očekuje težak meč sa kvalitetnim rivalom, ali i revanš za prošlonedeljni poraz:


“Očekuje nas teško gostovanje u sredu, kako fizički tako i psihički. Spartak igra veoma dobru košarku, došao im je novi trener koji je uneo neku novu energiju. Imaju odličnu ekipu sa veoma iskusnim igračima. Pobedili su nas pre nedelju dana u okviru Kupa KSS i nadam se da nećemo ponavljati greške sa tog duela. Daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat.“ Foto Veselinov Ivica Izvor OKK Beograd #klsrb