Ekipa OKK Beograda će u nedelju na svom parketu odmeriti snage sa ekipom Novog Pazara u susretu 17. kola Košarkaške lige Srbije.
Susretima 17. kola nastavlja se takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u aktuelnoj sezoni 2021/22. Protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa OKK Novi Pazar. Meč u hali “Mega Factory“ igra se u nedelju 09. januara 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na drugom programu TV Arena sport.
Prvotimac plavo-belih Mihailo Milutinović ističe da je pauza iskorišćena i za odmor i za treninge, kao i da očekuje pobedu svog tima:
“Ekipa Novog Pazara je igrala dosta bolje u prethodnih nekoliko utakmica. U našem prvom duelu odigrali smo dva različita poluvremena. U prvom delu smo igrali dosta mekano, dok smo u drugom ubrzali igru i bili blizu preokreta, ali ne dovoljno za pobedu. Imali smo tokom praznika dovoljno vremena i da treniramo i da se odmaramo, tako da se nadam da ćemo u nedelju biti na visini zadatka i stići do pobede.“ Izvor OKK Beograd #KLSRB