U Admiral bet Košarkaškoj ligi Srbije u mesecu Novembru odigrano je pet kompletnih kola.

U prvoj petorci meseca našli su se:
Dvadesetsedmogodišnji šapčanin Stefan Simić /Vršac/ sa 131 indexnim poenom. Kroz pet utakmica u ovom mesecu postigao je 101 koš /20 po meču/ i imao 29 asistencija /5 po meču/ i bio jedan od najzaslužnijih za 4 pobede svog tima u ovih pet kola. Stefan je u ovih pet kola bio izvrstan u šutu za dva poena /26-37/ sa procentom uspešnosti od 70%.
Sa istim brojem indexnih poena 131 u prvoj petorci meseca mesto je našao Croft Quinterious Trayvon /SPD Radnički/ zahvaljujući pre svega odličnim procentima šuta za dva i tri poena i gotovo nepogrešivom izvođenju slobodnih bacanja /30-32/ što iznosi 94%.
Najbolji igrač u redovima leskovčana bio je Harvey Zachery /Zdravlje/, koji je sakupio 127 indexnih poena i u ovom mesecu je u 7. i 10. kolu bio proglašen za igrača kola. Zachery je potvrdio svoje mesto u petorci meseca jer je i u oktobru bio u prvoj petorci. Sa 131 košem ubedljivo je najbolji strelac u novembru a sa ukupno 234 pogotka vodi na listi strelaca u ovoj sezoni.
Još jedan igrač je poptvrdio mesto u petorci meseca. Sava Lešić /Metalac/ sa sakupljenih 109 indexnih poena nastavio je sa dobrim partijama i ako je propustio utakmicu protiv Zlatibora na Čajetini. Sa 43 skoka drugi je na listi skakača za novembar sa utakmicom manje I drugi je na ukupnoj listi skakača čitave lige.
Sa istim brojem indexnih poena 109 petorku meseca zaključuje mladi Mihailo Mušikić , centar užičke Slobode. Dvadesetjednogodišnji kraljevčanin najbolju partiju pružio je protiv Mladosti Maxbet U 8 kolu kada je ostvario 42 indexna poena postigavši 34 koša sa procentom šuta iz igre 81% /13-16/. AdmiralBet Košarkaška liga Srbije #klsrb