Košarkaši Tamiša poraženi su sinoć od lazarevačke Kolubare LA 2003 73:87. Tim Bojana Jovičića dobro je otvorio utakmicu. U prvoj deonici Pančevci su odmah pokazali agresivnom odbranom da im je utakmica važna u borbi za opstanak. Odbrana je donela i rezultat, Smiljanić je pogodio otvorene šuteve i Tamiš je došao do prednosti. U drugoj deonici, goste je u napadu pokrenuo jedan od najboljih strelaca KLS Nikola Simić, koji je pogodio dva teška šuta za dva poena iz driblinga, što je Kolubaru održalo u prvom poluvremenu.
U drugom poluvremenu, Tamiš je zaigrao još agresivniju odbranu u kojoj je prednjačio Branislav Terzić. Smiljanić je bio ponovo na svom nivou i kažnjavao svaku grešku u odbrani Lazarevčana. U poslednjoj deonici, trener gostiju izveo je na teren svoju najiskusniju petorku. Novo pojačanje gostiju Sead Hadžifejzović pokazao je svoj kvalitet na obe strane terena. U odbrani je dominirao pogotovo u defanzivnom skoku, dok je u napadu razigrao Francuza Monsoa, koji je napravio dva fantastična zakucavanja. Tamiš nije uspeo da u napadu odgovori, delovalo je da organizacije u napadu nije bilo, što je olakšalo gostima posao u odbrani. Gosti su zahvaljujući dobroj odbrani došli do potrebne sigurnosti u završnici utakmice. Nikola Simić je vezao tri trojke i rešio pitanje pobednika. Na kraju, Tamiš – Kolubara LA 2003 73:87.
Ovo je bio peti poraz Tamiša u nizu i prema svemu sudeći pred timom Bojana Jovičića je grčevita borba za opstanak. U narednom kolu, Tamiš će već ponedeljak dočekati ekipu Vršca. Izvor KK Tamiš #KLSRB