FMP SoccerBet nastavlja takmičenje na dva fronta. Nakon velike pobede nad Cedevita Olimpijom, već nakon tri dana sledi novi izazov u grupi A AdmiralBet Superlige Srbije. U FMP Arenu dolazi talentovani sastav OKK Beograda koji baš kao i Panteri ima skor od dve pobede u isto toliko utakmica. Publika će imati priliku da na delu vidi veliki broj talentovanih domaćih igrača u sastavu obe ekipe i nema sumnje da će u Železniku u utorak od 18 časova biti još jedna atraktivna košarkaška predstava. Ulaz u dvoranu je besplatan.
O narednoj utakmici govorio je trener Nenad Stefanović:

’’Očekuje nas duel sa mladom i talentovanom ekipom koja je rasla tokom sezona i dosegla najbolju formu kada je bilo najpotrebnije. Pokazala je svoj napredak plasmanom u Superligu i pokazala je u prva dva kola da poseduje kvalitet. OKK Beograd je izuzetno dobro vođen, sjajan posao je uradio moj kolega Vule Avdalović. Nemamo puno vremena za pripremu i uzdamo se u to da nam je utakmica sa Cedevitom poslužila kao dobar model kako treba da igramo do kraja sezone’’, rekao je Stefanović.

Mladi Ognjen Matović je takođe izneo svoja očekivanja pred susret sa OKK Beogradom:

’’ Posle zahtevne utakmice u subotu očekuje nas utakmice protiv mlade i talentovane ekipe. Biće nam potreban dobar fokus i koncentracija od početka utakmice kako bismo nastavili pobednički niz u Super ligi’’ Izvor i foto KK FMP Soccerbet #klsrb