KK FMP SoccerBet je u veoma uzbudljivoj utakmici ’’oduzeo’’ prednost domaćeg terena ekipi Mega Mis. Slavili su Panteri u dvorani ’’Mega Factory’’ posle velike drame i tako došli do prve meč lopte koju će pokušati da iskoriste na domaćem terenu.
Izabranici Nenada Stefanovića su u sezoni 2022/2023 pokazali da na svom terenu pružaju najbolje partije i s toga imaju puno pravo da se nadaju da će tako biti i ovog puta. Mladi igrači poneli su veliki teret u prvoj utakmici koja je pokazala da srpska košarka ima svetlu budućnost. Izvesno da nema ni boljeg poziva za ljubitelje košarke da u velikom broju ispune FMP Arenu, gledaju talente na delu i podrže Pantere u pohodu na drugo uzastopno finale Superlige Srbije. U najavi utakmice govorio je trener Nenad Stefanović:

„Sa jednom prijateljskom utakmicom koju smo odigrali, ovo će nam biti 12. susret u 35 dana, tako da je definitivno da taj ritam već sada ostavlja neke posledice. I nadam se da će igrači koji nisu igrali bili prvu utakmici ili bili roviti za prvu utakmicu, sada biti u malo boljem stanju za utakmicu sutra. Mega je pokazala da u kom god da je sastavu apsolutno zna šta želi i da uvek pruža energetski i taktički dobru partiju na terenu, tako da nas očekuje još teži meč nego što je bio u gostima. Pozivam publiku da nam pomogne da odbranimo domaći teren’’, rekao je trener KK FMP SoccerBet.

Izvor i foto: FMP SoccerBet #klsrb