Utakmica sa ekipom Pančeva je došla u nezgodnom trenutku. Bez Gavrilovića, Belića, Klavžara i Živanovića na terenu, kao i kratkim vremenskim periodom prilagođavanja novih igrača, našli smo se u prelaznom periodu, što je ekipa Tamiša odlično iskoristila i odnela zasluženu pobedu rezultatom 87:101.


Već u prvim minutima su gosti napravili prednost u rezultatu koji su uspešno održavali do samog kraja utakmice. Imali smo prilike da vidimo na terenu nove članove tima, Carlson-a i Ljubičića, međutim, primećuje se da nam nedostaje trening i prilagođavanje novih članova ekipe strategiji. Ne ide nam u prilog ni zgusnut raspored koji je posledica zdravstvenih problema izazvanih infekcijom korona virusa koja nas je iznenadila na početku godine.


U listi lidera su se našli Bojić sa 25 poena, Ljubičić sa 10 skokova i Livingston sa 5 asistencija. Iz redova ekipe Tamiša Smiljanić je ostvario 19 poena, Todorović 9 skokova i Šinik 6 asistencija. Čestitamo ekipi KK Tamiš na pobedi i zahvaljujemo se na fer i korektnoj igri. Verujemo da će popravka u rezultatu biti rezultat napornog rada, zbog čega i verujemo u naše momke i nastavljamo da ih bodrimo u narednim izazovima. Već u nedelju nas očekuje prvi susret sa ekipom Pelistera na ABA2 turniru u Banjaluci. Izvor KK mladost MaxBet #KLSRB