Ekipa OKK Beograd je uspela da zaustavi prvotimce Mladosti u nameri da ostvare još jednu pobedu u nizu. Neizvesna završnica je rezultovala pobedom gostiju rezultatom (87:90).
Iako je Mladost u prvoj četvrtini uspela da ostvari vođstvo, veoma loša igra sa puno grešaka je obeležila ostatak utakmice. Puno neiskorišćenih prilika i promašenih koševa ekipe Mladosti doveli su meč u neizvesnu završnicu u kojoj je ekipa OKK Beograd imala veći fokus i zasluženo je odnela pobedu.
Najbolji igrači iz redova Mladosti bili su Andrija Bojić (31 poen, 8sk, 3blk), Otis Livingston (24 poena, 7 skokova, 4 asistencije), Matija Belić (17 poena, 6 skokova, 1 asistencija) i Mihailo Sekulović (4 poena, 9 skokova, 3 asistencije), dok su se iz redova OKK Beograda istakli Petar Kovačević (28 poena, 11 skokova, 7 asistencija), Luka Bogavac (21 poen, 4 skoka, 1 asistencija).
Čestitamo ekipi OKK Beograd na pobedi i zahvaljujemo se na fer i korektnoj igri. Ostaje nam da saberemo utiske i popravimo greške, kako bismo mogli da ostvarimo ambicije koje smo inicijalno zacrtali. Izvor KK Mladost MaxBet #KLSRB