Spartak Office ShoesNovi Pazar 88:72 (15:19, 29:17, 29:16, 15:20)
Posle skromne prve četvrtine Subotičani su trojkom Cerovine prvi put došli u vođstvo početkom drugog perioda. Na poluvremenu Spartak ima plus 8, a u finišu treće deonice viđena je potpuna dominacija domaćina. U Spartaku petorica dvocifrenih igrača, Lazić dabl dabl učinak. Kod gostiju najefikasniji Grin 22 i Gutalj sa 17 poena i 11 skokova. Bila je ovo 13. vezana pobeda Spartaka u Subotici i 25. meč na klupi trenera Vladimira Jovanovića.


Spartak Office Shoes: Cerovina 13, Cvetković, Stepanović 11 (8 skokova), Kutlešić 3, Milisavljević 4, Radosavljević, Medarević 8 (5 skokova), Tejić 10 (7 skokova), Gordić (7 asistencija), Lazić 13 (12 skokova), Sokolović 4, Barna 22.
Trener Spartaka Vladimir Jovanović ocenio je da je ekipa imala po 5 loših minuta na početku i na kraju utakmice. „Loše smo odgovorili na njihovu usku odbranu, ali smo kasnije ušli u ritam. Sprečili smo njihov ofanzivni skok, dobro smo trčali, a i broj asistencija je za pohvalu. Strateg Subotičana je imao i određene zamerke: „Nismo bili dovoljno koncentrisani na krajevima odbrane, primamo koševe u poslednje dve tri sekunde napada. Petorka koja je završila meč, a na koju računam u nastavku prvenstva primila je 16 poena u finišu meča. To nam se događalo i na prethodnom meču u Pančevu. Zahvalio bih se publici na podršci.“. Izvor KK Spartak Office Shoes #klsrb