Košarkaši Kolubare doživeli su poraz od ekipe OKK Novi Pazar u okviru 12. kola KLS rezultatom 75:81 ( 15:18 ; 17:28 ; 20:15 ; 23:20 )
Košarkaši Kolubare nisu uspeli da iskoriste prednost domaćeg terena i podršku publike da savladaju ekipu Novog Pazara.
Od početka meča, gosti iz Pazara su ušli čvršće u meč, ali želja kod košarkaša Kolubare nije nedostajala, tako da je prva četvrtina bila izuzetno borbena i visokog inteziteta. Nijedan od protivnika nije uspeo da napravi osetniju razliku, ali gosti su sve vreme držali makar minimalnu prednost. Druga četvrtina je period dominacije gostiju. Iz odlične odbrane koje su gosti odigrali u drugom periodu, uspeli su da nameste nišanske sprave i da šutevima spolja, kao i rešenjima pod obručem uspeju da naprave 14 poena prednosti na poluvremenu.
Drugo poluvreme gosti počinju bolje, opet odličnom odbranom pre svega nad kapitenom Simićem, ali i odličnim ofanzivnim pristupom, gde su uspeli da ostvare dosta skokova u napadu, i u tom trenutku da dominiraju pod oba obruča. U drugom delu treće četvrtine domaći pojačavaju odbranu, i iz dobrih odbrana i brze igre u tranziciji uspevaju da umanje prednost gostiju i da pred poslednji period udju sa zaostatkom od 9 poena prednosti.

Četvrta četvrtina donosi rovovsku borbu dva rivala. Domaći su pokušavali preko Simića, Duvnjaka i Andrejevića da anuliraju prednost gostiju, ali gosti su uspevali da se u bitnim trenucima šutevima spolja ili poenima uz faul vrate na sigurno. Imala je Kolubara šansu da se na 6 poena zaostatka potpuno vrati u meč šutem za tri poena Simića,ali nije uspela. Na kraju gosti iz Pazara odnose pobedu sa gostovanja iz Lazarevca.
Kod ekipe Kolubare istakli su se: Simić 18 pts , Uroš Duvnjak 12, Andrejević 12 pts,Todorić 11 pts, Monso 8 pts, Stojadinović 6 pts, V. Sinđelić 5 pts, Kojadinović 3 pts
Kod ekipe Novog Pazara: Majstorović 20 pts, Nikolić 15 pts, Manjgafić 14 pts, Islamović13 pts, Numanović 8pts, Mikavica 8pts, Novković 5 pts Izvor: KK Kolubara Lazarevac 2003 #KLSRB