Sloboda nastavlja sjajan niz, ovoga puta ceh je platio Novi Pazar : 97:72 (22:19, 52:39, 75:53, 97:72).
Prva četvrtina protekla je u opipavanju pulsa dve ekipe, dok je u drugoj četvrtini Sloboda poletnom i lepršavom igrom došla do + 13. Ilić nije imao milosti, do vrha je napunio koš gostiju, dok su Novak i Ilkić sjajno asistirali. Na momente smo videli sjajne egzibicije Slobodine mlađarije, kojima borbeni gosti nisu mogli da se odupru.
Pobednik se znao već u trećoj četvrtini, koju je Sloboda nadmoćno dobila, a ostatak meča trener Popović koristio je da razigra najmlađe igrače koji sve više dobijaju prostora u rosteru. U prilog tome i činjenica da su svih 12 igrača u redovima Slobode zabeležili poene. Fenomenalna partija Slobode, još jedno sjajno izdanje centra Alekse Ilića koji je napunio koš gostiju sa 27 poena, Dimitrijević je dodao 18, Ilkić 11 uz čak 7 asistencija.
U redovima gostiju večeras nije bilo plajmejkera Kevina, u njegovom odsustvu ulogu ključnog igrača preuzeo je Mikavica sa 15 poena, dok je Manjgafić dao 14 poena. Više od 500 gledalaca je večeras zaista uživalo u sjajnim potezima i nastavku Slobodinog pobedonosnog niza. Branko Radosavljević KK Sloboda #KLSRB