OKK Novi Pazar je u drugom kolu Košarkaške lige Srbije pobedio KK SPD Radnički rezultatom (96:87)

Uzbudljiva košarkaška utakmica odigrana je večeras u drugom kolu Košarkaške lige Srbije (KLS), gde su košarkaši OKK Novog Pazara ostvarili značajnu pobedu nad ekipom SPD Radničkog iz Kragujevca finalnim rezultatom 96:87.


Pazarci su dominirali tokom celog meča, koji su u 25. minutu ostvarili prednost od 25 poena (63:38). Domaćine su predvodili sjajni Lazar Stanković sa 20 poena, Marko Gutalj sa 17, i Dedrik Bojd sa 14 poena. Posebno se istakao Nemanja Nikolić sa impresivnom statistikom od 13 poena, 12 asistencija i šest skokova.


Doprinos pobedničkom timu dali su i Luka Vasić i Altin Islamović sa 11 i 10 poena. Na drugoj strani, Kragujevčane je predvodio Trej Kroft sa 25 poena, a Uroš Nikolić i Đur Dautović dodali su 19, odnosno 16 poena. Utakmicu je u dvorani Douš Sports Academi pratilo oko 500 gledalaca. Ovom pobedom Novi Pazar se pridružio Zlatiboru Gold gondoli na vrhu tabele sa savršenim rezultatom 2/0, dok je Radnički na petom mestu sa skorom 1/1. U narednom kolu Pazarci dočekuju Čačku 95, dok Radnički dočekuje ekipu Džokera iz Sombora.

Izvor: Indeksonline.rs OKK Novi Pazar #klsrb