Nakon prvog ovosezonskog poraza na domaćem parketu, košarkaše Sloge očekuje novi, težak duel sa jednom od najboljih ekipa u dosadašnjem delu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije, sa ekipom Dinamik BalkanBet iz Beograda. Nastupiće „beli“ i dalje u oslabljenom sastavu, bez kapitena Stefana Matovića i povređenog Miloša Stajčića za koje je ova sezona po svemu sudeći završena, ali i bez prvog trenera Marka Dimitrijevića, koji neće moći da predvodi ekipu u ovom i još u sledećem meču. Ipak, vredno se radi na treninzima, i pripremaju se za sledećeg rivala sa kojim neće biti nikako lako.

„Teško nam je svakako zbog pehova koji su nas zadesili, da opet imamo povređene igrače i to na visokim pozicijama, sa kojima inače kuburimo. Ali dobro radimo na treninzima, trudimo se i nećemo se predati ni u jednom duelu, ma ko je protivnik. Moramo i da menjamo malo taktike i pristup, ali sigurno je da ćemo se ponovo boriti svim snagama na terenu, i daćemo sve od sebe da zabeležimo novu pobedu u našoj hali. Pozivamo i navijače da dođu iako termin nije onaj na koji nisu navikli, i da nam pruže podršku kao i protiv Vojvodine, koja nam je mnogo značila.“, rekao je pomoćnik Marka Dimitrijevića a u ovim utakmicama prvi trener Sloge, Saša Đorđević.

 

Utakmica 21.kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije igra se sutra u hali sportova u Kraljevu, sa početkom u 18 časova. Izvor KK Sloga #klsrb