Centar Dimitrije Nikolić /Zlatibor Gold Gondola/ sa učinkom od 27 postignutih koševa, 12 skokova i indexom korisnosti 35 je MVP 9.kola Admiral Bet Košarkaške lige Srbije. Dvadeset šestogodišnji kragujevčanin za 35 minuta provedenih u igri šutirao je 70% za 2 poena /7-10/ i 50% za tri poena /3-6/, pritom je bio nepogrešiv sa linije slobodnih bacanja /4-4/.
Najbolji asistent u 9.kolu bio je Vuk Vulikić /Mladost Maxbet/ sa 12 asistencija , dok je najbolji košgeterski učinak imao Phillips Jr Nelson Lamar /Vršac/ koji je postigao 28 koševa.
U najneizvesnijoj utakmici 9.kola Admiral Bet košarkaške lige Srbije OKK Beograd je u poslednjim trenutcima susreta uspeo da na svom parketu pobedi kraljevačku Slogu /98:97/, koja je 4 minuta do kraja vodila sa deset koševa prednosti 85:95, zahvaljujući pre svih tridesetdvogodišnjem Stefanu Matoviću i Jovanu Stameniću koji su na ovoj utakmici postigli po 21 pogodak. Sloga je na ovoj utakmici izvela rekordnih 41 slobodnih bacanja postigavši 29 pogodaka, ali su ih dva promašaja sa linije penala na 19 sekundi do kraja koštala pobede. Pobednički koš za Beograd postigao je Marko Vukčević 3 sekunde do kraja meča nakon dva promašaja svojih saigrača. U preostalom vremenu, nakon tajm auta, Sloga je izvela šut za dva poena ali nije bila precizna.
U preostalim susretima treba istaći sjajan skakački učinak igrača Mladosti Maxbet /43 skoka/ na utakmici protiv SPD Radničkog kao i izuzetno raspoložene asistente u ekipi Spartak Office Shoes koji su upisali 31 asistenciju u pobedi protiv Jokera. AdmiralBet Košarkaške lige Srbije #klsrb