Košarkaši Kolubare ostvarili su svoju 4 pobedu u sezoni u okviru 10. kola AdmiralBet KLS protiv ekipe Slodesa rezultatom 79:78   po četvrtinama (28:13 ; 22:17 ; 16:23 ; 13:25 )
Na utakmici u Lazarevcu u okviru 10. kola AdmiralBet Košarkaške Lige Srbije sinoć su viđena dva različita poluvremena obe ekipe.
Na početku utakmice domaćin je ušao sigurnije u meč, uspeli da naprave osetniju prednost, koja je na kraju prve četvrtine iznosila čak 15 poena. Kolubara nastavlja sa furioznom igrom u drugoj četvrtini i dominirajući u svakom segmentu igre uvećava prednost koja je u jednom trenutku bila i preko 20 poena razlike, dok se na poluvreme odlazi sa rezultatom 50:30 za Kolubaru.
Drugo poluvreme donosi povratak gostiju u igru, koju su strpljivom igrom uspeli da u toku treće četvrtine umanje prednost domaćina, ali tu nisu stali. Ekipa Slodesa se bolje snašla u drugom poluvremenu, a pogotovu u četvrtoj četvrtini, gde su sa – 20 uspeli da se vrate i da utakmicu dovedu u neizvesnu završnicu.
U završnim momentima viđena je uzbudljiva završnica, rezultat je sve vreme bio u rukama domaćina, koji se trudio da što ranije osigura pobedu. Ipak, gosti su imali napad za pobedu, imali su i šut za tri poena, koji su promašili. Pobeda ostaje Lazarevčanima.
Kod ekipe Kolubare istakli su se: Simić 21 pts, Uroš Duvnjak 8 pts, Monso 8 pts, Stojadinović 12 pts, V. Sinđelić 8 pts, Andrejević 7pts, Kojadinović 7 pts Kod ekipe Slodesa: Manojlović 20 pts, Todorović 14 pts, Hristov 12 pts, Antić 9pts, Karadzić 8 pts. Izvor: KK Kolubara Lazarevac 2003 #KLSRB