Susretima od petka do nedelje, 16.-18. decembra nastavlja se takmičenje u trinaestom kolu za titulu prvaka AdmiralBet Košarkaške lige Srbije za sezonu 2022/23.
Petak 16 decembar sam start kola u Valjevu sa trenutnim stanjem na tabeli možemo zaključiti derbi kola i vrha tabele. U direktnom prenosu na Arena Sport TV od 18 časova u hali sprtova „15 Septembar“ Delegat – Krneta M. sudije: Nikolić, Prpa, Pešić. Drugi susret u Kraljevu abaligaš Sloga dočekuje ekipu Spartaka Office Shoes od 19:30 u Novoj hali sportova Takođe derbi kola i ekipa iz gornjeg doma. Delegat – Dostanić M. sudije: Glišić, Vesković, Miloradović.
Subota 17 decembar pet zakazanih mečeva Pančevo od 18 časova u hali Strelište očekuje nas susret domaće ekipe Tamiša i gostiju iz OKK Beograda Obe ekipe u dobrom ritmu očekuje nas uzbudljiv susret. Delegat – Milićević Lj. sudije: Milojević, Hadžić, Živković. Novi Sad mala sala spensa domaćin Vojvodina će ugostiti ekipu Dunava iz Starih Banovaca od 18 časova Dunav želi da hitno popravi skor, ali pita se i Vojvodina. Delegat – Markoski B. sudije: Ninković, Smiljanić, Simić. Treći subotnji susret u Užicu domaćin Sloboda dočekuje dorćolce ekipu Dynamic BalkanBet od 18 časova u hali Veliki park Obe ekipe sa negativnim nizom u poslednjim kolima tražiće svoj povratak na put pobeda. Delegat – Vlahović Z. sudije: Jevtović, Matić, Šipka. Lazarevac u svojoj sportskoj hali SPC Kolubara će biti svedok susreta domaće Kolubare LA2003 i ekipe iz Zemuna Mladost MaxBet susret iz donjeg doma tabele timova koji je važan za obe ekipe. Delegat – Stojanović S. sudije: Pecelj, Sedlar, Tomić. U Čačku poslednji subotnji susret od 19 časova u hali kraj Morave domaćin Čačak 94 Quantox će ukrstiti koplja sa istoimenom ekipom iz Vršca. Delegat – Tasić M. sudije Glišić, Vlahović, Petković.
Nedelja 18 decembar poslednji susret u trinaestom kolu je u Leskovcu hala Dubočica od 19 časova sastaju se domaće Zdravlje i ekipa Novog Pazara derbi juga Srbije. Delegat – Stojanović A. sudije Jovčić, Dašić, Ilić.
Sve susrete možete pratiti uživo na kanalu DScore :  https://tv.dscore.live/en-int/page/admiral-bet-kosarkaska-liga-srbije