Susretima od petka 04. do ponedeljka 07. novembra nastavlja se takmičenje u sedmom kolu za titulu prvaka AdmiralBet Košarkaške lige Srbije za sezonu 2022/23.
Petak 04. novembar sa direktnim prenosom na Arena Sport TV iz Valjeva derbi vrha tabele. Domaći Metalac ugostiće ekipu sa Dorćola Dynamic Balkan Bet od 19 časova u hali „15. septembar“. To je jedini susret zakazan za petak, meč dve ekipe koje za sada u svom skoru nemaju ni jedan poraz. Delegat- g. Кrneta M., sudije – Jovčić, Glišić, Hadžić.
Subota 05. novembar pet zakazanih utakmica. Prvi susret po satnici je u Vršcu u kojem istoimeni domaćin dočekuje komšije sa severa ekipu Spartaka Office Shoes od 18 časova u hali „Milenijum“. Obe ekipe su u usponu forme i neko će morati da prekine pobednički niz. Delegat- g. Мilojković N., sudije- Јevtović, Strika, Vlahović. U istom terminu od 18 časova centar Čajetine u istoimenoj hali susret domaćina ekipe Zlatibor Gold Gondola i gostiju omladinskog košarkaškog kluba OKK Beograd. Klonferi su u pobedničkom modu i žele da se dokazuju sa ekipama iz vrha tabele. Delegat- g. Stojanović M., sudije – Stefanović, Маtić, Bogojević. Čačani u hali kraj Morave od 19 časova moći će da gledaju suret između domaćina Čačak 94 Quantox i ekipe Vojvodine iz Novog Sada. Čačani su osetili ukus pobede i uzdaju se u domaći teren, ali Voša dolazi spremna po bodove. Delegat- g. Janković Z., sudije- Ninković, Мiloradović, Маrković. U istom terminu od 19 časova u Lazarevcu pratićemo duel između Kolubare LA2003 i gostiju iz Pančeva ekipu Tamiša. Hala sportova Kolubara u kojoj su obe ekipe sa izgubljenim poslednjim susretima tražiće svoj povratak na pobednički kolosek Delegat- g. Stojanović S., sudije – Pecelj, Vesković, Тоmić. Poslednji peti susret u suboti je u Kraljevu u Novoj hali od 19:30 časova. Domaća ekipa Sloge čeka dunavske alase, ekipu Dunava iz Starih Banovaca koji ne dolaze ABA ligašu sa belom zastavom već po bodove. Delegat- g. Janković S., sudije -Pešić, Ilić, Živković.
Nedelja 06. novembar Novi Pazar kao domaćin čeka ekipu iz Zemuna Mladost MaxBet u hali „Doguš“ od 18 časova. Pazarci imaju jednu pobedu više od gostiju i želju da brane domaći parket, dok Mladost konsoliduje svoje redove i želi preokret lošeg starta sezone.
Delegat- g. Мilićević Lj., sudije – Prpa, Sedlar, Sibinović.
Ponedeljak 07. novembar, hala u Leskovcu „Dubočica“ od 17 časova duel domaćeg Zdravlja i gostiju iz Užica ekipe Slobode. Poslednji susret u 7. kolu u kojem obe ekipe traže svoj ritam i izlazak iz loših serija. Delegat- g. Božović Z., sudije- Јuras, Аrsenijević, Zdravković.
Sve susrete možete pratiti uživo na kanalu DScore :  https://tv.dscore.live/en-int/page/admiral-bet-kosarkaska-liga-srbije