Poštovani,
za titulu prvaka države boriće se deset najboljih klubova Srbije – pet učesnika ABA lige i pet prvoplasiranih timova iz AdmiralBet Košarkaške lige Srbije, s tim da su Partizan MozzartBet i Crvena zvezda Meridianbet zbog svojih obaveza u ABA ligi i Evroligi dobili status „povlašćenih“ ekipa pa će se takmičenju priključiti tek od polufinala. Raspored po grupama A i B nakon žrebanja je prikazan na tabeli kao i datumi odigravanja koji *napominjemo u pojedinim kolima može doći do promene termina odigravanja nekih utakmica zbog plej-of-a i baraža u ABA ligi.
U grupi „A“ poređanim po žrebnim brojevima se nalaze: 1.OKK Beograd 2. Spartak Office Shoes 3. FMP Soccerbet 4. Zlatibor Gold Gondola.
U grupi „B“ poređanim po žrebnim brojevima se nalaze: 1. Metalac 2. Borac Mozzart 3. Mega MIS 4. Vojvodina.
Sistem takmičenja je po Bergeru, Prvo kolo: 1:4 , 2:3 Drugo kolo: 4:3 , 1:2 Treće kolo: 2:4 , 3:1. Ostala kola 4,5 i 6, bi bili uzvratni susreti sa promenom domaćinstava.
To bi bila prva grupna faza nakon koje bi dobili pobednike grupa A i B koji bi u nastavku takmičenja ulaskom u Plej-of AdmiralBet Superlige Srbije u polufinalnim susretima se susreli sa polufinalnim parom Partizan MozzartBet i Crvena zvezda Meridianbet.

U plej-of-u će se ukrstiti najbolje plasirani tim iz ABA lige, sa pobednikom grupe koji bude imao manji koeficijent uspešnosti, odnosno drugi iz ABA, sa timom koji bude imao bolji koeficijent uspešnosti. Polufinale i finale igraće se na dve dobijene utakmice. Svim učesnicima AdmiralBet Superlige Srbije želimo puno uspeha u drugom delu takmičenja za titulu prvaka Srbije. Srdačan sportski pozdrav vaša AdmiralBet Košarkaška liga Srbije.