Susretima od petka do ponedeljka, 02. – 05. decembra nastavlja se takmičenje u jedanaestom kolu za titulu prvaka AdmiralBet Košarkaške lige Srbije za sezonu 2022/23.
Petak 02. decembar prvi susret kola zakazan u Leskovcu domaće Zdravlje ugostiće ekipu Mladosti MaxBet u hali Dubočica od 17 časova Zemunci kao i Leskovčani sa dve pobede u dosadašnjem takmičenju tražiće treću sreću i priključak sredini tabele. Delegat Stojanović A. Sudije: Stefanović, Milojević, Vlahović. Drugi susret u Lazarevcu sa direktnim prenosom iz hale SRC Kolubara na Arena Sport TV od 18 časova duel Kolubare LA2003 i Dunava iz Starih Banovaca. Kao i u predhodnoj najavi biće ovo okršaj donjeg doma tabele gde su bodovi iz međusobnih susreta veoma važni prednost domaćeg parketa bez publike ne postoji. Delegat: Vlahović Z. Sudije: Glišić, Ninković, Živković. Treći susret zakazan za petak je u Novom Sadu gde će crveno-beli dočekati crveno-crne iz Užica. Meč u sportskom sentru Vojvodina od 18 časova za sve košarkaške sladokusce Vojvodina versus Sloboda. Delegat: Markoski B. Sudije: Jevtović, Ćalić, Petković.
Subota 03. decembar Sloga je u dogovoru sa Novim Pazarom zamenila domaćinstvo tako da će susret u hali Doguš od 18 časova imati novog domaćina. Kako Pazar i Sloga je blagom padu u poslednjim susretima, vremena za opuštanje nema. Delegat Dostanić Sudije: Prpa, Ilić, Šipka. Sledi nam drugi susret u Čačku domaćin Čačak 94 Quantox će omeriti snage sa ekipom OKK Beograda u hali kraj Morave od 19 časova. Čačak pod palicom Ivana Radovanovića koji debituje u KLS ovim susretom. Delegat: Tasić M. Sudije Jevtović, Miloradović, Dašić. Poslednji subotnji susret u Valjevu, Metalac će ugostiti istoimenu ekipu iz Vršca od 18 časova u hali „15 Septembar“ duel ekipa sa gornjeg doma tabele Delegat: Miljuš. Sudije: Pešić, Matić, Smiljanić.
Nedelja 04. decembar jednini susret je zakazan u Pančevu hala Strelište od 18:30 duel između domaćina ekipe Tamiš i lidera tabele ekipe sa Dorćola Dynamic BalkanBet. Delegat Lojović Sudije: Juras, Vlahović, Sedlar.
Ponedeljak 05 decembar poslednji susret u 11.kolu KLS Derbi u Čajetini domaći Zlatibor Gold Gondola će ugostiti goste iz Subotice Spartak Office Shoes od 18 časova u hali Čajetina. Topla preporuka za gledanje za sve ljubitelje košarke u Srbiji. Delegat: Manojlović. Sudije: Jovčić, Hadžić, Simić. Sve susrete možete pratiti uživo na kanalu DScore :  https://tv.dscore.live/en-int/page/admiral-bet-kosarkaska-liga-srbije