Susretima od četvrtka do subote, 17-19 novembra nastavlja se takmičenje u devetom kolu za titulu prvaka AdmiralBet Košarkaške lige Srbije za sezonu 2022/23.
Četvrtak 17. novembar prvi susret kola i jedini po rasporedu za taj dan održaće se u Kraljevu. Ekipa Marka Dimitrijevića će ugostiti ekipu Dragana Jakovljevića susret Sloga vs Mladost MaxBet je zakazan za 18 časova u „Novoj hali Ibar“ Delegat: Dostanić, sudije – Јеvtović, Мiloradović, Мarković.
Petak 18. novembar u direktnom prenosu na Arena Sport TV iz Pančeva očekuje nas susret domaće ekipe Tamiša i gostiju iz Novog sada ekipe Vojvodine. Susret zakazan za 18 časova u hali Strelište Delegat Сtojanović М. sudije – Ninković, Мatić, Tomić. Drugi susret i poslednji za petak je na Čajetini u kojem domaćin Zlatibor Gold Gondola ugostiti istoimenu ekipu iz Vršca u hali „Čajetina“ od 18 časova Delegat: Мanojlović, sudije- Јоvčić, Strika, Šipka.
Subota 19. novembar susretom u Leskovcu nastavlja se 9. kolo Zdravlje Leskovac čeka ekipu Dunava iz Starih Banovaca koja dolazi u halu Dubočica od 16:30 duel ekipa iz donjeg dela tabele Delegat: Стojanović А. sudije-Оberknežević, Vesković, Živković U Novom Pazaru od 18 časova u Hali „Doguš“ gosti iz Subotice, Spartak Office Shoes sa novim trenerom susrešće se sa domaćinom ekipom Novog Pazara. Delegat: Кrneta, sudije- Prpa, Pešić, Vlahović. Lazarevac u hali „SRC Kolubara“ od 19 časova održaće se susret između domaćina Kolubare LA2003 i gostiju iz Užica ekipe Slobode Delegat: Vlahović, sudije-Јеvtović, Аrsenijević, Dašić. U istom terminu od 19 časova u Valjevu ekipa Metalca će ugostiti OKK Beograd u hali „15 Septembar“ Delegat Мiljuš, sudije- Јuras, Pecelj, Vuletin. Poslednji susret u devetom kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije za sezonu 2022/23 će se održati u Čačku. Domaći sastav ekipa Čačak 94 Quantox će dočekati lidera tabele ekipu Dynamic Balkan Bet. Delegat Janković Z. sudije- Glišić, Hadžić, Bogojević.
Sve susrete možete pratiti uživo na kanalu DScore :  https://tv.dscore.live/en-int/page/admiral-bet-kosarkaska-liga-srbije