Susretima od subote do srede, 26.- 30. novembra nastavlja se takmičenje u desetom kolu za titulu prvaka AdmiralBet Košarkaške lige Srbije za sezonu 2022/23. Desetim kolom se završava prva trećina takmičenja od trideset kola u prvom delu za titulu šampiona KLS.
Subota 26. novembar prvi susret kola na Dorćolu Dynamic BalkanBet će ugostiti ekipu Kolubare LA2003 iz Lazarevca u hali Dynamic arena od 18 časova. Da li ekipa Darka Kostića može da iznenadi lidera tabele? Susret možete pratiti uživo na kanalu : https://tv.dscore.live/en-int/page/admiral-bet-kosarkaska-liga-srbije Delegat: Stojanović S. Sudije: Pešić, Маrković, Simić. Drugi susret zakazan za subotu je u Staroj Pazovi hali Park u istom terminu od 18 časova domaćin Dunav ugostiće Čačak 94 Quantox. Dunav sa poslednjom pobedom u gostima bi da nastavi niz ali Čačani imaju drugi plan. Delegat: Janković S. Sudije: Jovčić, Milojević, Šipka.
Nedelja 27. novembar tri susreta od kojih po satnici je prvi u Beogradu ekipa OKK Beograda od 16 časova u hali MegaFactory dočekuje Zdravlje iz Leskovca. Obe ekipe sa negativnim skorom iz poslednjeg kola traže svoju šansu za bodove u desetom kolu. Delegat: Veljković B. Sudije: Маtić, Zdravković, Sibinović. Drugi nedeljnji susret u Subotici možemo reći „vojođanski derbi“ između domaćina Spartak Office Shoes i ekipe iz Novog Sada Vojvodine od 17 časova u hali Dudova šuma. Susret koji je u direktnom prenosu na Arena Sport TV zaslužuje pažnju, pa izvolite. Delegat: Тodorović S. Sudije: Glišić, Miloradović, Petković. Treći susret u Užicu domaćin Sloboda brani svoj parket u Velikom parku od gostiju iz Pančeva ekipe Tamiš od 18 časova. Delegat: Мilićević Lj. Sudije: Stefanović, Мilojević, Bogojević.
Ponedeljak 28. novembar Zemun hala Master od 17 časova Mladost MaxBet i Metalac iz Valjeva, u novom terminu sa novim izazovima. Zemunci stavljaju na test moćni Metalac koji želi da nastavi svoj niz na gostujućim parketima. Delegat: Božović Z. Sudije: Nikolić, Strika, Vuletin. Drugi susret zakazan u ponedeljak je u Vršcu hala Milenijum od 18 časova ekipa Vršca ugostiće Slogu iz Kraljeva. Vršac želi da zaboravi Zlatibor što pre, da li će kompletna Sloga to dozvolti, odgovor je u svih 40 minuta. Delegat: Аndrijanić S. Sudije: Glišić, Pešić, Vlahović.
Sreda 30. novembar poslednji susret u desetom kolu u Novom Pazaru hala Doguš od 18 časova. Novopazarci odmorni i spremni dočekuju ekipu sa gornjeg doma tabele Zlatibora Gold Gondola koji stižu sa odigranog ABA balona iz Sarajeva. Delegat: Borovina V. Sudije: Јuras, Vesković, Živković. Sve susrete možete pratiti uživo na kanalu DScore :  https://tv.dscore.live/en-int/page/admiral-bet-kosarkaska-liga-srbije