Susretima za vikend, subota – nedelja 24.-25. decembra nastavlja se takmičenje u četrnaestom kolu za titulu prvaka AdmiralBet Košarkaške lige Srbije za sezonu 2022/23.
Subota 24 decembar zakazana su četiri susreta sam start kola u Subotici domaćin Spartak Office Shoes ugostiće ekipu sa Dorćola Dynamic BalkanBet od 18 časova u hali Dudova šuma sa direktnim prenosom na Arena Sport TV 10. Susret vrha tabele koji menja raspored na istoj. Delegat Lojović sudije Oberknežević, Pecelj, Tomić. Drugi susret u Staroj Pazovi alasi dočekuju užičane susret Dunava i Slobode počinje u 18 časova u hali Park Obe ekipe su u negativnom nizu i očekujemo veliku borbu za povratak na stazu pobeda. Delegat Miljuš sudije Jovčić, Ćalić, Marković. Treći susret u Vršcu istoimeni domaćin ugostiće momke iz Lazarevca ekipu Kolubare LA2003 od 18 časova u hali Milenijum. Vršac na domaćem parketu je u dosadašnjem takmičenju samo dva puta poražen tako da ekipa Kolubare ima ozbiljan izazov, iako obe ekipe izlaze iz 13 kola sa negativnim skorom. Delegat Borovina sudije Juras, Strika, Smiljanić. Poslednji subotnji susret zakazan je u Novom Pazaru domaćin od 18 časova u hali Doguš dočekuje ekipu iz Čačka, Čačak 94 Quantox Susret iz donjeg dela tabele koji je veoma važan za obe ekipe u borbi za opstanak u ligi Delegat Todorović sudije Belošević, Vesković, Bogojević.
Nedelja 25 decembar preostala četiri susreta četrnaestog kola prvi po satnici je u Beogradu, Tačno u podne u hali Mega Factory domaćin OKK Beograd dočekuje ekipu Vojvodine iz Novog Sada. Delegat Andrijanić sudije Milojević, Pešić, Dašić. U Zemunu sa sat vremena kasnije od 13 časova hala Master očekujemo susret domaće Mladosti MaxBet i gostiju iz Pančeva ekipe Tamiša. Susret ekipa sa pozitivnim nizom iz predhodnih susreta sredine tabele. Delegat Janković S. sudije Glišić, Vesković, Miloradović. Treći susrtet Čajetina, domaćin Zlatibor Gold Gondola dočekaće ekipu iz Leskovca Zdravlje. Dali će leskovčani nakon pobede iz predhodnog kola iznenaditi jednog od lidera tabele koji izlaze iz aba balona videćemo od 18 časova u hali Čajetina. Delegat Manojlović sudije Arsenijević, Živković, Sibinović. Poslednji susret koji zatvara 14.kolo je u Kraljevu. Ekipa Sloge će ugostiti lidera tabele momke iz Valjeva Metalac. Hala Nova hala Ibar od 18 časova. Delegat Janković Z. sudije Juras, Ninković, Hadžić.
Sve susrete možete pratiti uživo na kanalu DScore :  https://tv.dscore.live/en-int/page/admiral-bet-kosarkaska-liga-srbije