Mihajlo Mušikić, dvadesetjednogodišnji centar užičke Slobode ostvario je najbolji učinak u 8.kolu Admiral Bet Košarkaške lige Srbije sa indexom korisnosti – 42. Za 37 minuta provedenih u igri postigao je 34 koša sa izvanrednim šutom za dva I tri poena 13/16, što iznosi 81% preciznosti.
Najbolji skakač u 8.kolu bio je Marko Gutalj /Novi Pazar/ sa 15 skokova. Najbolji strelac 8.kola bio je Zachary Harvey /Zdravlje/ sa 36 postignutih koševa.
Kuriozitet kola je da su timovi sve trioce igrača koji su poneli epitet najboljih pojedinaca izgubili utakmice, dakle TIMOVI pobeđuju. SPD Radnički ostvario je još jednu pobedu i zasluženo se nalazi na prvom mestu tabele. Kragujevčani su do pobede došli sa 32 asistencije ali i sa odličnom odbranom /11 osvojenih lopti/, dok je sa druge strane Zdravlje izgubilo 19 lopti uz neverovatnih 0 skokova u napadu.
Deset skokova više od protivnika nije pomoglo Čačku 94 Quantox da ostvari pobedu protiv OKK Beograda koji je igrao oslabljen bez Bogoljuba Markovića.
Vojvodina mts je zabeležila još jednu pobedu u komšijskom derbiju protiv Jokera. Nakon izjednačenog prvog poluvremena /36:36/, novosađani su nešto boljim skokom I sa 12 šuteva više ostvarili vrednu pobedu.
U prvih 8 kola najefikasnija ekipa je užička Sloboda sa 723 postignuta pogotka, najviše skokova ima Dynamic BalkanBet 294, dok najviše asistencija ima Joker 155. AdmiralBet Košarkaška liga Srbije #klsrb