Ekipa Mladosti MaxBeta je pobedila ekipu Vršca rezultatom 88:84. Znatno veći kvalitet igre omogućio je prvotimcima Mladosti da budu u značajnoj rezultatskoj prednosti tokom skoro čitavog meča. Prisutni u publici, kao i oni koji su pratili putem direktnog prenosa, zaista su uživali u odličnoj energiji i dinamičnosti naših prvotimaca na terenu.
Ovo je bila i još jedna odlična utakmica za Matiju Belića, koji se upisao u listu lidera utakmice sa 16 poena i 6 skokova. U listi lidera našli su se i Strahinja Gavrilović sa 16 poena i 5 skokova, kao i Otis Livingston II sa 11 poena i 13 asistencija.


Takođe, treba iskreno čestitati ekipi Vršca i njihovom treneru, Vladimiru Đokiću, jer su se borili do poslednje sekunde meča i uspeli da umanje rezultatsku prednost našeg tima u poslednjem minutu. Iz redova gostujućeg tima u listu lidera utakmice upisali su se Bratislav Jerković sa 14 poena, Luka Jovanović sa 10 skokova i Žiga Jurček sa 6 asistencija. Zahvaljujemo se prvotimcima KK Vršac na odličnoj košarci, kao i na fer i korektnoj igri. U nastavku takmičenja u Košarkaškoj ligi Srbije, Mladost igra još jednu utakmicu na domaćem terenu. U nedelju u 13 časova se sastajemo sa ekipom KK Dunav. Izvor KK Mladost MaxBet #KLSRB