Mladost MaxBet savladala je ekipu Dynamic BalkanBet rezultatom (81-62) u okviru 3.kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije.
Mladost je imala poteškoća na otvaranju utakmice međutim ubrzo se stabilizovala te je tako iz prvog perioda izašla sa vođstvom 17-12. Ekipa Dynamic-a pružila je jak otpor u drugoj četvrtini i uspela da sustigne domaćina na pet minuta do kraja druge četvrtine, medjutim par dobrih odbrana i usprešno realizovanih napada omogućava Mladosti da na poluvreme ode sa vođstvom od 8 poena (36-28). Celo drugo poluvreme domaćin je održavao isti tempo koji mu je na kraju omogućio da ostane neporažen na domaćem terenu na startu sezone.
Najefikasniji u ekipi Mladosti MaxBet bio je Luka Gašić sa 32 poena, a pratili su ga Vulikić sa 18 i Matić sa 12 poena. Kod Gostiju najefikasniji bio je Penn Eral sa 16 i Radošić sa 10 poena. Čestitamo našim momcima na pobedi! Zahvaljujemo se ekipi Dynamic-a na fer i korektnoj igri! Nastavljamo sa treninzima, jer nas već sledećeg vikenda očekuje gostovanje ekipi Zlatibora Gold gondoli u Čajetini. Izvor i Foto KK Mladost MaxBet #klsrb