Odlična utakmica sa ekipom KK Vojvodina se završila pobedom naše ekipe rezultatom (93:90)! Sudeći po dinamici meča kao i podršci sa tribina ovaj susret Mladosti i Vojvodine zaslužuje epitet KLS derbija! Još uvek roviti od zdravstvenih problema, bez Gavrilovića, Belića, Sarr-a i Simića, znali smo da nas očekuje teška utakmica se ekipom iz Novog Sada. Već u prvim minutima smo napravili rezultatsku prednost koja je kontinualno rasla do samog kraja meča. Uz glasnu podršku sa tribina, gostujuća ekipa je uspela da smanji prednost naših prvotimaca u poslednjim minutima utakmice, međutim, to nije bilo dovoljno za preokret. Naši momci odnose zasluženu pobedu rezultatom 93:90.

Najviše poena je ostvario Livingston (21 poen), zatim Bojić koji je imao i najviše skokova (16 poena i 8 skokova), a sa njima i Milenković (15 poena). Najviše asistencija je imao Milosavljević (5 asistencija). U ekipi Vojvodine najviše su se istakli Beslać sa 23 poena, Vučetić sa 8 skokova i Neal sa 9 asistencija.
Postepeno se vraćamo u formu i nadoknađujemo odložene utakmice. Već u sledećem meču se na teren vraćaju i ostali bitni članovi postave. Uskoro očekujemo i novo pojačanje sa verom da ćemo pružiti svoj maksimum i u našoj Košarkaškoj ligi Srbije, kao i na regionalnom ABA 2 takmičenju koje nas očekuje početkom februara. Zahvaljujemo se ekipi Vojvodine na odličnoj utakmici, kao i na fer i korektnoj igri! U sledećem meču gostujemo ekipi Kolubare iz Lazarevca, u sredu 26.01.2021. od 19 časova. Izvor KK Mladost #KLSRB