Košarkaši KK Dynamic BalkanBet u 20. kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije na svom parketu dočekuju subotički KK Spartak Office Shoes. Dorćolci u ovaj susret ulaze nakon smene trenera, pošto je Sašu Nikitovića na klupi tima sa Dorćola nasledio povratnik Nikola Marković. Ujedno, ovo će biti njegova prva utakmica na klupi KK Dynamic BalkanBet, koji će se sastati sa jednom od najkvalitetnijih ekipa u domaćem šampionatu. Pred ovaj meč svoja očekivanja izneo je krilni košarkaš i jedan od najiskusnijih u sastavu Dorćolaca, Aleksandar Ponjavić.

– U ponedeljak dočekujemo ekipu Spartaka iz Subotice, tim koji je jedan od favorita ne samo za osvajanje Admiral Bet Košarkaške lige Srbije, već i za osvajanje ABA 2 lige. Subotičani su tim koji je sastavljen od velikog broja kvalitetnih igrača, od kojih su neki igrali velika takmičenja kao što su Evroliga i Evrokup. Sa klupe ih predvodi Vlada Jovanović, jedan od najkvalitetnijih srpskih trenera, rekao je Ponjavić i nastavio:
– Oni će biti favoriti u tom meču, ali mi ćemo imati svakako naše šanse u ponedeljak na Dorćolu.Domaći teren ćemo braniti as puno energije i motiva da skinemo skalp jednoj takvoj ekipi. Oni dolaze sa balona ABA 2 lige u kojoj su odigrali tri utakmice za sedam dana, te će svakako postojati neka doza umora kod njih u ekipi, što će nama svakako ići u korist. Inače, ovo će biti prva utakmica u kojoj će nas predvoditi naš novi trener, Nikola Marković. Utakmica je na programu u ponedeljak, 5. februara sa početkom od 16 časova, a direktan prenos obezbeđen je na Arena Cloud platformi.

Foto Nikola Milinković Izvor: KK Dynamic BalkanBet #klsrb