Izjava trenera Sloge Marka Dimitrijevića nakon susreta KK Kolubara LA 2003 KK Sloga (72:86) 2.kolo AdmiralBet Košarkaška liga Srbije.
„Bila je ovo odlična utakmica za nas, od početka smo krenuli dobro, napravili razliku na samom početku, što je mnogo značilo za dalji tok utakmice. Momci su bili odlični, ispunili smo sve zadatke koji su pred nas postavljeni, što nam je donelo veliku pobedu. Okrećemo se sledećim utakmicama, i nadamo se dobrim rezultatima“.
-Pre svega, čestitao bih svojoj ekipi na odličnoj utakmici. Pred ovu utakmicu smo imali mnogo problema, nastupili smo u skraćenom rosteru jer su nam dva igrača pod suspenzijom, i iskreno se nadam da će se to brzo rešiti, jer su pred nama dve utakmice KLS-a kao i ABA 2 balon.
Što se same utakmice tiče, uspeli smo da kroz zonsku odbranu celo drugo poluvreme obezbedimo pobedu nad Kolubarom. Domaćin nije bio šuterski raspolozen, i vidi se nedostatak bivšeg kapitena Nikole Simića, koji je bio igrač koji je mogao tu zonu lako da razbije. Ipak je on bio najbolji strelac lige. Znam da je Uprava Kolubare učinila sve da Simić nastavi da igra, ali on se povukao.
Na kraju, čestitao bih mojim igračima i stručnom štabu na ppbedi, zahvalio bi se publici iz Kraljeva koja je došla da nas podrži, kao i domaćim navijačima na divnoj atmosferi. Isto tako, kolegi Kostiću želim puno uspeha, kao i Kolubari u nastavku sezone. Izvor KK Kolubara LA 2003 #KLSRB