Imali su Užičani šta videti u Velikom parku !!! Najbolja ovosezonska partija Slobode, ekipa OKK Beograda nije imala šanse. Na kraju, ubedljiva pobeda 100:72 po četvrtinama (21:18, 32:21, 28:18, 19:15).
U prvih deset minuta prilično izjednačeno, međutim druga i treća četvrtina donela je potpunu dominaciju domaće ekipe. U toj etapi Đekić je bio odličan, već do poluvremena nanizao je 16 poena, odlično su mu pomagali Finč, Bogićević i Ćubić. Veliki broj nada srpske košarke večeras se našlo na parketu, sa jedne strane Marković, Mušicki, Milenković, a sa druge budućnost užičke i srpske košarke Ćubić, Bogićević, Mušikić. Više od 1000 gledalaca imalo je priliku da uživa u njihovim majstorijama. Ubedljiv rezultat dao je i priliku treneru Lučiću da ukaže poverenje novim nadama Slobode Vasiliju Jovanoviću i Luki Vukajloviću. Sloboda je bila dominantna u svim statističkim parametrima, ako nastave u ovom ritmu smeši im se vrh tabele.
Blistao je kapiten Aleksa Ćubić sa 23 poena i 5 skokova, Finč je bio odličan sa 19 poena i 7 asistencija, dok je Đekić odigrao najbolju partiju u dresu Slobode zabeleživši 18 poena i 4 skoka. U ekipi OKK Beograda Kroflič je dao 16 poena, zapažen je bio i Marković sa 13. Sve u svemu, veče u Užicu za košarkaške sladokusce. Izvor KK Sloboda #klsrb