Kostić pred Radnički: Za pobedu da se poklope koncentracija i energija NOVI PAZAR – Trener košarkaša Novog Pazara Darko Kostić rekao je danas, uoči utakmice sa Radničkim u 16. kolu Košarkaške lige Srbije, da je za pobedu nad gostima iz Kragujevca potrebno da se poklope koncentracija i energija.
“Pobeda u prvom medjusobnom duelu ove sezone uliva nam samopouzdanje i govori nam da možemo da se nosimo sa Kragujevčanima. Šteta zbog poraza od Sloge u prošlom kolu u našoj dvorani, gde nam je malo nedostajalo za trijumf”, rekao je Kostić.
Radnički je peti na tabeli sa devet pobeda i šest poraza, dok je desetoplasirani Pazar na skoru 7/8.
“Pokušaćemo da nametnemo naš ritam, što bi trebalo da bude presudno. Treba da budemo izuzetno agresivni i pametni. Radnički je popunjen na svim pozicijama. Za razliku od nas, imaju 10, čak i 11 košarkaša u rotaciji. Tragamo za još jednim centrom”, naveo je Kostić.
“Kod njih se mnogo toga vrti oko triplete koju čine Stefan Mitrović, Filip Dumić i Raško Katić. Tu je i naš bivši igrač Marko Ilić. Koliko god da je Katić kvalitet, uveren sam da će odluka da padne na bekovskim pozicijama”, dodao je on.
Novi Pazar i kragujevački Radnički igraju u subotu od 19.00 u dvorani Sportske akademije Douš. Foto Eldin Ćorović Beta Izvor Indeksonline OKK Novi Pazar #KLSRB