Košarkaši Kolubare su nakon velike pobede protiv Radničkog iz Kragujevca u četvrtak, uspeli da pobede i ekipu Dinamika sa Dorćola 81:76 (14:18 ; 22:9 ; 26:22 ; 19:27)
U Lazarevcu je sinoć bio pravi praznik košarke. Pred velikim brojem gledalaca i u veoma lepoj i sportskoj atmosferi, košarkaši Kolubare su uspeli da pobede favorizovanu ekipu Dinamika. Nisu zeleni ušli u meč kako su očekivali. Dinamik je na samom početku delovao sigurnije, ali Kolubara nije dozvoljavala da se gosti odlepe, svesni važnosti koju je ova utakmica imala za domaće. Prva četvrtina je pripala gostima, ali u drugoj četvrtini domaći dodaju gas, i dobrom odbranom i odličnim napadom uspevaju da preokrenu rezultat u svoju korist, kao i da se odlepe na veću prednost. Na poluvremenu Kolubara je imala solidnih 9 poena prednosti. Drugo poluvreme donosi prilično izjednačenu igru, gde tokom treće četvrtine Kolubara uspeva da dodatno uveća prednost, uz pomoć raspoloženog Simića i Blagojevića.


Ipak, četvrta četvrtina donosi uzbudjenje. Gosti su iskoristili mali zastoj u igri domaćih i uspevaju tokom zadnjeg perioda da se približe, ali odlična partija Milića Blagojevića, kao i dobra odbrana Kolubare obezbedili su Kolubaru još jednu bitnu pobedu ka putu opstanka.
U domaćoj ekipi istakli su se: M.Blagojević 25 pts,Stojčić 14 pts, Kojadinović 12 pts,Todorić 12 pts, Hadzifejzović 9 pts, Simić 8 pts
Kod ekipe Dinamika: Bošković 20 pts, Đorđević 17 pts, Radosavljević 11 pts, Šulović 10 pts, Babović 6 pts Izvor: KK Kolubara Lazarevac 2003 #KLSRB