Košarkaši Kolubare ostvarili su svoju prvu pobedu u sezoni u okviru 4. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije protiv ekipe Dunava rezultatom (86:83) po četvrtinama (19:19;25:18 25:19;17:27 )
Košarkaši Kolubare ostvarili su svoju prvu pobedu u novoj sezoni AdmiralBet Košarkaške Lige Srbije protiv ekipe Dunava pred domaćom publikom. Ova pobeda je prvenac mladog trenera Stevana Mijovića u KLS na mestu prvog trenera ekipe, što predstavlja podstrek za nastavak dobrih rezultata zeleno-crnih.
Početak utakmice je nagoveštavao jednu tvrdu utakmicu, jer nijedan tim nije uspeo da napravi osetniju prednost. Tokom prve četvrtine smenjivala su se vođstva ekipa, da bi se na kraju prve četvrtine otišlo na pauzu sa nerešenim rezultatom.
U drugoj četvrtini domaćin preuzima inicijativu i uspeva da stekne prednost i da je održi do poluvremena. Na poluvremenu domaći vode 44:37. U drugom poluvremenu domaći nastavljaju sa dobrom igrom i uspevaju da ostvare osetniju prednost, koja je iša i do 16 poena razlike. Sve je delovalo kao da će Kolubara ostvariti laganu pobedu nad ekipom Dunava.
Ipak, četvrta četvrtina donosi mnogo bolju igru gostiju, koji uspevaju da se ribliže domaćinu i da dovedu utakmicu u neizvesnu završnicu. Domaćin je, uprkos greškama načinjenim u poslednjim trenucima utakmice uspeo da zadrži prednost i da ostvari svoju prvu pobedu u novoj sezoni.
Kod ekipe Kolubare istakli su se: Simić 24 pts, Kojadinović 16 pts, Duvnjak 13 pts, Monso 10 pts, Stojadinović 10 pts ,
Kod ekipe OKK Dunav: Tanasković 27 pts, Petrović 16 pts, Vukčević 11 pts, Miljković 9 pts, Grković 7 pts Izvor: KK Kolubara Lazarevac 2003 #KLSRB