Košarkaši Tamiša dočekaće u 13. kolu AdmiralBet KLS ekipu Kolubare LA 2003, koja trenutno ima skor 4-8, baš kao i naša ekipa.
Lazarevčane sa klupe predvodi trenutno najmlađi trener u KLS – Stevan Mijović. Na terenu glavni igrač je bivši kapiten Tamiša – Nikola Simić, koji prosečno beleži 16.8 poena i 4.7 asistencije po utakmici. Uz Simića, Kolubarina najveća snaga je i Francuz Emmanuel Monceau sa 11.8 poena i 8.7 skokova po utakmici. Gosti će protiv Tamiša biti jači i za iskusnog internacionalca, Seada Hadžifejzovića koji je publici u KLS poznat po nastupima u dresu Novog Pazara.
Tim Bojana Jovičića, sa druge strane, ima probleme i sa rezultatima i sa igračkim kadrom. Tamiš je nanizao 4 poraza, koji su posledica kadrovskih problema sa kojima se naš tim susreće od početka sezone. Najozbiljnije do sada je „nastradao“ Gruzijac, Sandro Sanadze koji je najverovatnije doživeo tešku povredu kolena u duelu protiv Dinamika. Lepša vest je da je iz Slodesa u redove Tamiša prešao bek Mateja Strinić, koji će sezonu završiti plavo-belom dresu. Strinić je Pančevac, koji je svoje prve korake napravio u Kris Krosu, dok je afirmaciju napravio u beogradskom Slodesu. Mateja je 2000. godište i prosečno je beležio 4.5 poena u proseku ove sezone. Duel između Tamiša i Kolubare počinje u četvrtak u 18 sati na „Strelištu“. Pozivamo članove kluba i Pančevce da posete našu halu i daju podršku našim igračima u bitnoj utakmici za opstanak i ligi. Izvor KK Tamiš #KLSRB