Dvanaesto kolo AdmiralBet Košarkaške lige Srbije ekipa Kolubare će odigrati na svom parketu protiv Novog Pazara subota od 19 časova u sportskom centru hale Kolubara. Svoje utiske pred predstojeći susret sa nama su podelili prvotimac Stefan Andrejević i trener zeleno crnih Stevan Mijović. Kormiral Stevan Mijović trener Kolubare ukratko o susretu:
„Za nas jako bitna utakmica,kao i svaka do sada,a posebno pred domaćom publikom ,koju pozivam da nas podrzi i pomogne kao i do sada. Ekipa Novog Pazara je posle odredjinih problema,ušla u seriju pobeda i podigla se,tako da nas očekuje težak posao i teška i zahtevna utakmica svih 40 minuta,spremili smo se na to i idemo na pobedu izjavio je glavni strateg lazarevčana“.
Prvotimac i centar Kolubare Stefan Andrejević je prokomentarisao svoje viđenje derbija:

„Važan meč za nas, dočekujemo ekipu Novog Pazara koja je u dobrom ritmu i vezala dve pobede. Moramo da udjemo jako od prvog minuta i da ispoštujemo dogovor iz svlačionice kako bi došli do pobede koja će nam mnogo značiti pred utakmice koje slede. Pozivamo naše navijače da dođu i da nas podrže u što većem broju“. Izvor KK Kolubara LA2003 #KLSRB