Kośarkaśi Kolubare dočekaće ekipu Mladosti iz Zemuna u okviru 16-og kola AdmiralBet Kośarkaśke Liige Srbije u nedelju, 26. Decembra od 19h. Veroma bitna utakmica za Kolubaru, a svoje vidjenje pred utakmicu dali su nam trener Stevan Mijović i kapiten ekipe Nikola Simić. Stevan Mijović trener: Posle odredjenih problema sa povredama u prethodnom periodu,ove nedelje smo se kompletirali i potrudili da u utakmicu sa aba 2 ligasem i zvanicnim prvakom kls-a i jednom od najkvalitetnijih ekipa u ligi trenutno udjemo spremni.

Ekipa Mladosti je podigla formu,sto govore rezultati u oba takmicenja,tako da nas ocekuje jako teska utakmica,a za potencijalno iznenadjenje nam je potrebna koncetracija i ucinak svih 12 igraca.Potrudicemo se da popravimo utisak utakmica na domacem terenu i zavrsimo kalendarsku godinu sa iznenadjenjem na domacem terenu. Nikola Simić igrač:
Dolazi nam ekipa koja iza sebe ima seriju jakih utakmica u kratkom vremenskom periodu i tu negde trazimo sansu da kroz energiju zelju za pobedom pobedimo i napravimo veliki korak ka sigurnom opstanku! Treniramo dobro ,spremili smo se za utakmicu i ako budemo pametno igrali na njihovu atipicnu odbranu i iskontrolisali njihov brzi napad , smatram da ce i pobeda doci. Izvor KK Kolubara LA2003 #KLSRB