Dva uzastopna poraza i igra prikazana u Čajetini i Lazarevcu umnogome je pokvarila utisak kada je u pitanju start sezone košarkaša Metalca. Problemi u igri sada su vidljivi, a vremena za dublju analizu nema. Već u nedelju Valjevce čeka novajlija, ekipa Slodesa, koja nije nastupala ove nedelje zbog obaveza Zlatibora u ABA 2 ligi, a jedan od aduta valjevskog tima biće Nikola Stefanović, Kraljevčanin koji će u decembru napuniti 21 godinu.


– Posle dva uzastopna poraza jedino na šta smo fokusirani je pobeda, ukoliko uđemo u utakmicu sa velikom energijom i ispoštujemo dogovor iz svlačionice smatram da ćemo imati šansu za pobedu. Ekipa Slodesa kako sezona odmiče, nakon startnih poraza igra sve bolje, ali smatram da na ovom meču sve zavisi od nas. Ukoliko od starta nametnemo naš ritam siguran sam da ćemo savladati ekipu Slodesa – kaže mladi krilni centar.
Stefanović je već četvrtu sezonu u dresu Metalca, a ove sezone pored prosečno četiri poena beleži i pet uhvačenih lopti po meču. Izvor KK Metalac #KLSRB