Pored snažne volje da se prekine serija poraza, ekipa Mladosti nije uspela da to i učini u utakmici sa ekipom KK Dynamic VIP PAY. Gosti su slavili pobedu rezultatom 84:89.
Odsustvo Gavrilovića i Simića na terenu, kao i zdravstveni problemi čitavog tima doveli su do loše sinhronizacije igre u prethodna tri meča i doneli seriju poraza koja nam veoma teško pada. Složnija i odlučnija igra gostujuće ekipe je zasigurno bila odlučujući faktor za pobedu. Ekipa KK Dynamic je, kao i ekipe OKK Beograd i KK Vojvodina u prethodna dva meča, uspešno iskoristila period slabosti naših prvotimaca i zasluženo odnela pobedu. Nismo navikli da gubimo, pa seriju od tri poraza doživljavamo kao hladan tuš koji nam nimalo nije prijatan.


U listi lidera utakmice našli su se Livingston sa 22 poena, Sekulović sa 11 skokova i Milosavljević sa 3 asistencije. Iz gostujuće ekipe u listi lidera su Đorđević sa 17 poena, Bošković sa 8 skokova i Stefanović sa 5 asistencija.
Čekaju nas još jedan težak meč u Pančevu sa ekipom KK Tamiš, nakon čega nas očekuje drugi balon ABA2 lige. Ne preostaje nam mnogo vremena da konsolidujemo igru i započnemo novu seriju pobeda. Čestitamo ekipi KK Dynamic VIP PAY na pobedi i zahvaljujemo se na fer i korektnoj igri. Izvor KK Mladost MaxBet #KLSRB