Košarkaši Dynamic BalkanBet nakon velikog trijumfa u Leskovcu na svom terenu, samo tri dana kasnije, imaju još jedan meč protiv ekipa koje se nalaze u borbi za opstanak u 24 kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije. Na Dorćol stiže ekipa Čačak 94 Quantox, prilično iskusan sastav koji se nalazi u specifičnoj situaciji, te još uvek vodi grčevitu borbu za opstanak. Očekivanja pred ovaj susret izneo je trener Dorćolaca, Saša Nikitović, koji se najpre osvrnuo na trijumf u Leskovcu u prošlom kolu.

– Što se tiče utakmice u Leskovcu, velika pobeda za nas na gostujućem terenu, pogotovo kada se uzme u obzir u kom smo rosteru bili. Imali smo koncetraciju da ceo meč držimo pod kontrolom, da nam protivnik ne pobegne u rezultatu i kada su bili bolji. Ušli smo u egal u zadnjih pet minuta, i na kraju smo bili hrabriji, koncetrisaniji, ali i ekipa sa više sreće. O narednom protivniku šef stručnog štaba Dynamic Balkan Bet imao je samo pozitivne reči.
– Čačak je najstarija, a možda i najiskusnija ekipa u ligi. Imaju dva strana igrača koji igraju izuzetno i dobro su uklopljeni. Posle druge promene trenera tu je i drugi stručni štab u odnosu na prvu utakmicu. Mislim da su dosta agresivniji, čvršći, brže igraju, bore se za opstanak i u tom paketu predstavljaće vrlo teškog protivnika za nas. Pokušaćemo da odbranimo domaći parket sa velikom željom, jer u proteklim kolima smo više gubili kod kuće nego na strani. Meč je na programu u subotu, šestog marta, sa početkom od 18 časova u Dynamic Areni. Izvor KK Dynamic BalkanBet #klsrb