Veoma uzbudljiv derbi 17. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije, između ekipa KK Mladost MaxBet i KK Dynamic Balkan Bet, završio se pobedom gostujuće ekipe rezultatom 84:85.
Mladost je dobro započela utakmicu i izašla iz prvog perioda u poziciji vođstva, međutim ekipa Dinamika uspeva da preokrene utakmicu do poluvremena. Žarka želja za pobedom na obe strane terena utakmicu dovodi u stanje neizvesnosti, koje se zadržava sve do poslednjih sekundi meča. Rezultat od 81:82 za gostujuću ekipu preokreće Milenković sigurnom trojkom na 16 sekundi do kraja meča, stavljajući Mladost u dominantnu poziciju (84:82). Međutim, Petojević uspeva da postigne trojku na tri sekunde pred kraj susreta i ponovo učini da Dinamik bude u prednosti. Poslednja akcija u malom vremenskom okviru nije uspela da donese nove poene i pobednik meča ostaje ekipa Dinamika (84:85).


Česitamo ekipi KK Dynamic Balkan Bet na pobedi i zahvaljujemo se na fer i korektnoj igri! U listi lidera našli su se Radosavljević (23 poena, 4 skoka, 5 asistencija), Davis (20 poena), Opoku (5 skokova) i Marković (9 skokova). Iz ekipe Dinamika najviše su se istakli Kostić (24 poena) i Šulović (9 skokova, 5 asistencija).
Iako je gostujuća ekipa uspela da prekine pobednički niz Mladosti, naši prvotimci neće klonuti duhom. Analiziramo greške iz ove utakmice pripremajući se za susret sa ekipom Dunava koji nas očekuje već u sredu.Foto Milica Gvozden (@milicagvphoto) Izvor KK Mladost MaxBet #klsrb