Uzbudljiv finiš meča u Užicu i pobeda Dinamik Balkan Beta 71:72 (24:43).
Dinamik je odlično krenuo, bivši junior Slobode Bošković je ubacio tri trojke i gosti vrlo brzo dolaze do značajne rezultatske prednosti. Sloboda je igrala rastrzano u toj fazi meča, sve je ukazivalo na laganu pobedu Dinamika, naročito ako se uzme u obzir da gosti na odmor odlaze sa 19 poena prednosti (24:43).


Drugo poluvreme donosi mnogo bolju igru Slobode koja se vraća u meč, Kapetanovićevi poeni doprinose da Sloboda dođe do egala, pa čak i da povede sa 6 poena razlike (76:70), ali ni to nije bilo dovoljno da dođe do pobede. Sam finiš meča bio je veoma uzbudljiv, navijači Slobode su negodovali zbog sudijske odluke da pri rezultatu 71:72, koš Ilića bude poništen i da centar Slobode ima dva slobodna bacanja. Ilića ruka nije poslušala, tako da promašuje oba penala i Dinamik je mogao da slavi jedanaestu pobedu u tekućoj sezoni .


U ekipi Slobode vredno pomena je izdanje Kapetanovića i Miladinovića sa 14 poena, dok je Bogićević dodao 11.
Dinamik je igrao na krilima talentovanog centra Medarevića koji je postigao 17, dok je Bošković postigao 16 poena. Meč u Velikom parku posmatralo je oko 500 gledalaca. Izvor i foto KK Sloboda #klsrb